20 Kasım 2015 Cuma

Tutuklanan din kültürü öğretmeninin eşi Elif Ayyıldız konuştu!







Manisa'daki nefret operasyonunda tutuklanan 56 yaşındaki din kültürü ve ahlâk bilgisi öğretmeni Şemsettin Ayyıldız'ın ailesi yaşananlara inanmak istemiyor.
Ayyıldız'ın eşi Elif Ayyıldız kendilerine reva görülen zulmün beraber günde beş kez aynı kıbleye döndükleri insanların emriyle yapılmasının, acılarını daha da artırdığını dile getirdi. Eşinin kalp hastası olduğunu ve ameliyat geçirdiğini anlatan Ayyıldız, “Raporlu ilaçlarını dahi almayan insanlara ne kadar güveniriz, nasıl rahat olabiliriz? Rabb'imden tez zamanda adaletin, Âdil ismiyle tecelli etmesini bekliyoruz.” şeklinde konuştu.
Ayyıldız'ın kayınpederi ilahiyatçı Ahmet Akdoğan (70) ise bu dönemde uğradıkları hakaretleri başka hiçbir dönemde görmediklerini söyledi. Tutuklanan damadı ve diğer kişilerin, bulundukları şehirlerin en itibarlı ve güvenilir kişileri olduğunu belirten Akdoğan, “Eğitimci ilahiyatçıyım. Binlerce talebe yetiştirdim. Talebelerimize, çocuklarımıza bu yaşananları izah edemiyoruz, çünkü hayatımda kanunsuzluğun, illegalitenin bu kadar tavan yaptığına hiç şahit olmadık.” dedi.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder