25 Haziran 2015 Perşembe

Saray'da Yaşayan Erdoğan: Zenci Türk Olmaktan Gurur Duyarım







"1150 odalı, kendi ifadesi ile 1 milyar dolar, yani Türk parası ile 2,7 milyar, eski para ile 2,7 katrilyona mal olan AK Saray'da yaşayan Cumhurbaşkanı Erdoğan, "zenci Türk" olmaktan gurur duyarım dedi."

Cumhurbaşkanı Erdoğan, önceki gün Saray'da din adamlarına verdiği dev iftar sofrası ve masasıyla ilgili eleştirilere sert çıktı.

Hürriyet'in haberine göre yapılan eleştirileri "iftira" olarak nitelendiren Erdoğan yemek masasının iddia edildiği gibi 240 bin lira olmadığını söyledi.

Erdoğan'ın medyada o iftar ve iftar masasıyla ilgili eleştirilere cevap verirken, kendisi "zenci Türk" diye nitelemesi şaşkınlık yarattı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözleri, "hem 1150 odalı Saray'da yaşayıp hem de nasıl zenci Türk olunuyor" sorusunu akıllara getirdi.

İşte Erdoğan'ın o sözleri;

"Bu iftiralar doğrudan Cumhurbaşkanlığı makamına dolayısıyla devletin hükmi şahsiyetine zarar verir haline gelmiştir. Burada mesele sandalye, çatal, bıçak değildir, burada mesele Cumhurbaşkanlığı külliyesinin millete mal olması meselesidir. Bugün burada yedinci defa muhtarlarla buluşuyoruz. Asıl rahatsızlıkları işte bundan dolayı. Cumhurbaşkanı halkıyla nasıl bütünleşir. Onları bu rahatsız ediyor biz burada milletle kucaklaşmak yerine belli kesimleri ağırlayıp hangi bunların beyaz Türkleri var ya onları ağırlayıp, çünkü onlar size bize ‘zenci Türk’ diyorlar bende öyle zenci Türk olmaktan şeref duyarım. O zaman böyle saldırıya maruz kalmazdık.

http://www.herkulhaber.net/genel/sarayda-yasayan-erdogan-zenci-turk-olmaktan-gurur-duyarim/6236/ 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder