4 Haziran 2015 Perşembe

Beşiktaş'ın yeni teknik direktörü belli oluyor



"Kartal’ın dün yapılan yönetim toplantısında Başkan Orman’a tam yetki verildi. ‘Yerli hoca’ fikrine sıcak bakan Orman’ın Mustafa Denizli ve Şenol Güneş arasında bir seçim yapması bekleniyor"


Beşiktaş’ta gözler dün yönetim kurulu toplantısındaydı. Öğleden sonra başlayan ve yaklaşık 5 saat süren zirvede masaya yatırılan en önemli konu teknik direktör seçimiydi. Kurmaylar, adaylar üzerinde fikirlerini masaya dökerken son söz başkan Fikret Orman’a bırakıldı. Yönetimden ‘tam yetki’ alan Orman’ın önümüzdeki hafta içinde yeni hocayı belirlemesi bekleniyor. Peki ibre kimi gösteriyor? Yerli bir hocayla yola çıkmanın takım için büyük avantaj olacağını net bir şekilde belirten Beşiktaş Başkanı Fikret Orman’ın “İsmimizin onunla anılması bizim için onur” dediği Şenol Güneş ile Mustafa Denizli arasında bir seçim yapması bekleniyor.
KRİZ TATLIYA BAĞLANDI

Siyah-Beyazlı ekipte dün yönetim masasına yatırılan ikinci konu ise Tosic transferiydi. Resmi açıklamanın kendilerinden habersiz yapılmasına tepki koyan futbol şube başkanı Ahmet Nur Çebi ve A takım sorumlusu Mete Vardar’ın gönlünü alan başkan Orman, “Önümüzde zorlu bir süreç var. Önemli seçimler bizi bekliyor. Bir de bu olayı kriz haline getirmeyelim” dedi. Bu sözlerin ardından olayın tatlıya bağlandığı öğrenildi.



Hiç yorum yok:

Yorum Gönder