6 Temmuz 2015 Pazartesi

Osman Şimşek'ten Erdoğan'ın O Sözlerine Cevap


"Fethullah Gülen’in sohbetlerinin yayınlandığı herkul.org'un editörü Osman Şimşek Irmak TV’den Cumhurbaşkanı Erdoğan ve AKP’nin cemaate yönelik kullandığı ifadelere cevap verdi."

Erdoğan'ın Fethullah Gülen için kullandığı 'alim müsveddesi' hitabına cevap veren Osman Şimşek,  "Hocamıza kalkıp da alim müsveddesi diyebilen bir insanın ilimden hiçbir nasibi yoktur. Böyle diyen insanlar bizi üzmüşlerdir derin hayal kırıklıklarına maruz bırakmışlardır" dedi.
"Dünyanızı mahvettiniz gibi ahiretinizi de mahvediyorsunuz." diyen Osman Şimşek'in açıklamaları şöyle;
"Bu süreçte çok üzüldük ama bunların hiçbir kendi nefislerimizle alakalı değil. Biz kişisel olarak da her türlü hakarete belki layığız ve hak ediyoruz. Ama hocamıza kalkıp da alim müsveddesi diyebilen bir insanın ilimden hiçbir nasibi yoktur. Böyle diyen insanlar bizi üzmüşlerdir derin hayal kırıklıklarına maruz bırakmışlardır. Kötü söz sahibinindir. Yahu ahiretinizi karartıyorsunuz siz! Yazık bu dünya için değmez. Dünyanızı mahvettiniz gibi ahiretinizi de mahvediyorsunuz.

Dünyanın 4 bir yanına gitmiş ellerini ayaklarını öpeceğimiz muhacir arkadaşlarımız var. Onlar terörist yerine konuyorlar. Oraya buraya gammazlanıyorlar. Bunu yapan insanlar en ruhu kara insanlardır. Vicdansız insanlardır.

Hiçbir terbiye görmüş insan kadınları ağzına almaz diline dolamaz. Fakat kalkıp bir tanesi meydanlarda ablalar ablalar diyorsa işte biz buna üzülmüşüzdür. Ama yine de ablalara hiçbir şey olmaz onlar iffetleri ile hayâları ile yine örnektirler. Bunu diyen insanlar kendi edep dışılıklarını ortaya koyuyorlar.

"Hırsızlar Baş Tacı Yapılmış!"

Masum insanlar güzel insanlar maalesef hapislere atılmış hırsız, arsız, yolsuz kimseler onlar başlara taç yapılmıştır."

http://www.herkulhaber.net/genel/osman-simsekten-erdoganin-o-sozlerine-cevap/6826/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder