6 Temmuz 2015 Pazartesi

Fuatavni Erdoğan'ın En Büyük Korkusunu Yazdı







"Twitter Fenomeni Fuatavni, Saray'daki Erdoğan'ın en büyük korkusunu yazdı."

AKP ve Saray içinden verdiği bilgilerle fenomen haline gelen Fuatavni Erdoğan ve Davutoğlu arasındaki çatışmaya ilişkin önemli iddiaları gündeme getirdi.
Erdoğan'ın en büyük korkularından birisinin "AKP'den tasfiye edilmek" olduğunu dile getiren Fuatavni, bu nedenle Erdoğan'ın üç dönemliklerin partiye dönüşüne GÜL'ün adamları diye sıcak bakmadığını da iddia etti.
Öte yandan parti içinden de çarpıcı bilgiler veren Fuatavni, AKP içinde Teşkilatlardan sorumlu Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu'ya karşı büyük bir tepki olduğunu, Ekrem Erdem'in ve Başbakan Davutoğlu'nun Soylu'yu görevden almak istediğini ileri sürdü.
Erdoğan ile Davutoğlu arasındaki çatlağa ilişkin olarak da şunu kaydetti. Erdoğan erken seçim istiyor, Davutoğlu ise koalisyon...
Fuatavni ayrıca, MİT raporlarıyla satın alınacak vekil listesi çıkarıldığını da kaydetti.
İşte Fuatavni'nin o tweetleri;
1. ... diğer partileri karıştırmaya devam ediyor. Celal Doğan Kaçak Saray'a yine çağrıldı. Satın alınabilecek vekiller konuşuluyor.
2.MİT'in raporlarına göre hareket edilerek her partinin içinde kimler satın alınabilir çalışması yürütülüyor. Avanelerin tek işi şimdilik bu
3. MİT tarafından bazı vekillerin özel hayatları didik didik edilmiş ve şantajlık malzemeler biriktirilmiş. Gerektiğinde devreye sokulacak.
4. ...'e hangi partiden kimlerle görüşeceğinin listesi verildi. Saray'a tek tek çağrılacaklar. Davutoğlu'nun bilmediği pazarlıklar dönüyor
5. Davutoğlu'nun koalisyon isteğine karşı .., sürekli Suriye ile savaş kozunu canlı tutuyor.
6. ...'in tek derdi erken seçim. Tekrar seçim sloganıyla yeni bir propaganda başlatacaklar.
7. Parti teşkilatı kaynıyor. Eski teşkilatçı Ekrem Erdem'in tek derdi Soylu'nun ve ekibinin tasfiyesi.
8. Seçime Soylu'nun kendi partisinden getirip teşkilata soktuğu adamlarla gitmek istemiyorlar. Davutoğlu, Soylu'yu teşkilattan almak istiyor
9. ..., partiyle bağını kopartmamak için Akdoğan ile sürekli irtibat halinde. Akdoğan, Davutoğlu ve ekibinin her adımını takip ettiriyor.
10. Üç dönemliklerin tek düşündükleri geri dönmek. ... onları Gül'ün adamları olarak mimlemiş ve 'Asla dönemeyecekler' dedi.
11. .., 'Beni partiden tasfiye edecekler' diye korkularını paranoyakça dile getiriyor. Her gelişme onu biraz daha korkutuyor.


http://www.herkulhaber.net/genel/fuatavni-erdoganin-en-buyuk-korkusunu-yazdi/6803/

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder