7 Temmuz 2015 Salı

MARAŞLI ŞEREFOĞLU KARDEŞLER VE ORGANİZE İŞLER






Aynı konu ile ilgili yazdığımız 1 önceki makalemizde özetle; '…Fibula Mücevherat A.Ş., Aqua Dem A.Ş., Efe Kuyumculuk A.Ş., Bodrum’daki ultra lüks Aman Rüya Oteli vb. şirketler, Kahramanmaraşlı Öztürk ŞEREFOĞLU ve Hasan ŞEREFOĞLU isimli eskiden Organize Suçlardan vukuatlı olan kişilere aittir. Bu kişilerin eroin kaçakçılığından suç kayıtları ve dahi sabıkaları da mevcuttur.
 

 Yine 2006 Danıştay Cinayeti sanıkları, ERGENEKON Terör Örgütü Davası sanıkları ve Balyoz Darbe Planı Davası sanık ve mahkûmlarıyla da şirket ortaklıkları ve bireysel düzeyde somut ve organik ilişkilerinin mevcut olduğu da iddialar arasındadır…’ değerlendirmesinde bulunduk. 

 Bu yazımızda da; ele alınan konunun daha iyi anlaşılması için, ilgili isimleri biraz daha irdelemek istiyoruz. Şöyle ki; Öztürk Şerefoğlu, Hasan Şerefoğlu ile ağabeyleri Dr. Mahmut Nedim Şerefoğlu, 11. ve 12. Cumhurbaşkanlarımız Abdullah Gül ve Recep Tayyip Erdoğan'la 40 yıllık aile dostlarıdırlar. 

 Sabıkalı eroin kaçakçısı olan ve eski 'ülkücü' liderleri arasında bulunan Öztürk Şerefoğlu isimli şahıs, emekli İstanbul narkotik şube müdürlerinden merhum Mehmet Yetiş ile ortaklaşa kurdukları Genkord A.Ş. şirketi de halen İstanbul Şişli'de faaliyet göstermektedir.

 Bahse konu olan emniyet müdürü Mehmet Yetiş, İstanbul Emniyeti narkotik şubede çalıştığı dönemde, Avrupa'ya tırlarla eroin kaçıran bir çetenin üyelerine sahte pasaport temin ettiği ve yardımcı olduğu suçlamasıyla İstanbul ağır ceza mahkemesinde yıllarca yargılanması da söz konusu olmuştu. Ancak, bu davayı o zamanki şartlarda bir punduna getirip, zaman aşımından dolayı hakkında işlem yapılamaz duruma getirmeleri de gerçekleştirilmiştir. 

 Bu kişi bilahare eroinci ve faktoringci olan ve kara para aklaması konusunda hakkında iddialar olan Öztürk Şerefoğlu ile birlikte bir şirketin ortağı olmuştur. Ortaklığın devam ettiği günlerde, Mehmet Yetiş adlı emekli emniyet müdürü de Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İSTANBUL İL BAŞKANI’dır ya da yapılmıştır da denilebilir. 

 Burada asıl konuşması gerekenler Devlet Bahçeli, Abdullah Gül, Recep Tayyip Erdoğan’dır. Çünkü sayılan bu kişilerin hepsi de bu isimleri tanımaktadır. Kanımız o dur ki; narkotik ve organize suç belaları ile uğraşan canımız, kahramanımız polislerimiz de Silivri’ye tıkıldıktan sonra, şer cephesi göründüğünden çok daha büyük bir kararlılıkla, Türkiye’yi suç cennetine çevirme konusunda azimle çalışmaktadırlar.
 
 Son olarak; böylesi karanlık yapıların ortak hareket etmeleri bağlamında, Hizmet Camiasının da işi gerçekten de çok zor ve çetindir denilebilir. Allah (cc) bu insanların yar ve yardımcısı olsun.


Twitter: @dusunceatolye & @onderaytac

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder