22 Nisan 2015 Çarşamba

Galatasaray’da Nihat Doğan sürprizi

"Galatasaray Kulübü'nde 23 Mayıs'ta yapılacak olan Olağan Seçimli Genel Kurul öncesi Nihat Doğan sürprizi yaşandı... Genel kurula katılacak üyelerinin listesi sarı-kırmızılı kulübün resmi sitesinden yayınlandı. Listede Nihat Doğan'ın adı dikkatlerden kaçmadı... AMK'nın özel haberi sonrasında Galatasaray Kulübü listeyi yeniledi ve Nihat Doğan'ın adını listeden kaldırdı..."
Sarı- kırmızılı takımda nefesler tutuldu gözler 23 Mayıs’ta yapılacak olan seçimde…
Galatasaray Kulübü, bugün resmi internet sitesinden genel kurula katılacak üyelerinin listesini yayınladı.Listedeki Nihat Doğan detayı ise gözlerden kaçmadı.
Özgecan Aslan hakkında attığı tweet sonrasından Galatasaray Kulübü’nden ihraç edilen 15310 sicil numaralı Nihat Doğan’ın da listede olması ‘O da mı oy kullanacak’ sorularını akıllara getirdi.
“O DEFTER KAPANDI, OY KULLANAMAZ”
Konu hakkında AMK’ya açıklama yapan Galatasaray Kulübü Sicil Kurulu Başkanı Serdar Eder, “O listede 28 Şubat’a kadar parasını yatırmış olanların adı yazıyor. O da para yatırdığı için adı var. Yoksa o defter kapandı, oy falan kullanamaz. O listede vefat edenler falan da var. Dediğim gibi o defter kapandı, oy kullanamaz” dedi.
ADINI KALDIRDILAR
AMK’da çıkan ve gündeme bomba gibi düşen haber sonrasında sarı kırmızılı kulübün resmi sitesinden yayınlanan listeden Nihat Doğan’ın ismi kaldırıldı…
Listenin ilk hali…
dodod

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder